Privacy Policy

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CINE SUNTEM ╚śI CUM NE PUTE╚ÜI CONTACTA

S.C. Hada Villa Group S.R.L. este detinatoarea magazinului online OdelloShop.com

Conform cerintelor Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 (GDPR) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  OdelloShop are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Intrucat suntem interesati sa iti aflam opinia si sa va raspundem la orice intrebare suplimentara cu privire la Prelucrarea Datelor Personale va incurajam sa contactati responsabilul OdelloShop cu protectia datelor la adresa de email info@odelloshop.com

 

  1. Respectarea protectiei datelor cu caracter personal in cadrul Odelloshop.com

 

1.1 ├Än sensul legisla╚Ťiei cu privire la protec╚Ťia datelor, suntem┬áoperator┬áatunci c├ónd prelucr─âm datele dvs cu caracter personal. Prin urmare, OdelloShop.com se angajeaza pe deplin sa respecte cerintele legislatiei aplicabile privind protectia datelor, respectiv ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (ÔÇ×GDPRÔÇŁ) si a legislatiei nationale relevante, iar scopul prezentei Politici este sa reliefeze practicile noastre generale privind procesarea informatiilor dvs. personale conform legii, in scopurile mentionate mai jos, incluzand tipurile de informatii pe care le colectam, modul in care le folosim si le protejam si cum puteti corecta acest proces.┬á

1.1 Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica periodic aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate, pentru a reflecta orice modific─âri ale modului ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal sau orice modific─âri ale cerin╚Ťelor legale. ├Än cazul oric─ârei astfel de modific─âri, vom afi╚Öa pe website-ul nostru versiunea modificat─â a Politicii de Confiden╚Ťialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

 

 

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCR─éM

2.1 ├Än general, colect─âm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastr─â, astfel ├«nc├ót ave╚Ťi controlul asupra tipului de informa╚Ťie pe care ne-o oferi╚Ťi. Cu titlul de exemplu, primim informa╚Ťii de la dvs. astfel:

2.2 Cand comanzi sau achizitionezi un Produs de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, chat, Facebook sau orice retea de socializare, WhatsApp etc.), iti vom cere sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de email, detaliile pentru facturare. C├ónd plasa╚Ťi o comand─â, ne furniza╚Ťi informa╚Ťii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plat─â.

2.3 V─â oferim ╚Öi posibilitatea de a v─â ├«nregistra ├«n platforma OdelloShop.com prin contul dvs Facebook. Dac─â opta╚Ťi pentru una dintre aceste variante, ve╚Ťi fi direc╚Ťiona╚Ťi c─âtre o pagin─â administrat─â de Facebook Inc./Google LLC, unde ace╚Ötia v─â vor informa cu privire la transferul datelor dvs. Pute╚Ťi consulta politicile de confiden╚Ťialitate Facebook, respectiv Google, folosind urm─âtoarele link-uri:

 

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

 

2.4 Putem, de asemenea, s─â colect─âm ╚Öi s─â prelucr─âm ulterior anumite informa╚Ťii cu privire la comportamentul dvs ├«n timpul vizit─ârii site-ului nostru web sau a folosirii aplica╚Ťiei smartphone, pentru a v─â personaliza experien╚Ťa online ╚Öi a v─â pune la dispozi╚Ťie oferte adaptate profilului dvs. V─â invit─âm s─â afla╚Ťi mai multe detalii ├«n acest sens prin consultarea sec╚Ťiunii privitoare la scopurile prelucr─ârii de mai jos.

2.5 Pe site-ul nostru web ╚Öi ├«n aplica╚Ťia smartphone putem stoca ╚Öi colecta informa╚Ťii in cookie-uri ╚Öi tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

  1. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

 

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 

3.1 Pentru prestarea serviciilor OdelloShop.com / Partenerilor contractuali ai odelloshop.com în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dup─â caz, urm─âtoarele:

  1.   a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei odelloshop.com;
  2.   b) Prelucrarea comenzilor in vederea validarii, facturarii si transmiterea acestora catre Partenerii odelloshop.com in vederea expedierii acestora;
  3. ┬á c) Solutionarea anul─ârilor sau a problemelor de orice natur─â referitoare la o comand─â, la bunurile sau serviciile achizi╚Ťionate;
  4.   d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5.   h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile odelloshop.com sau ale partenerilor din odelloshop.com.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este ├«n cele mai multe cazuri necesar─â pentru ├«ncheierea ╚Öi executarea unui contract ├«ntre odelloshop.com ╚Öi dvs. De asemenea, anumite prelucr─âri subsumate acestor scopuri sunt impuse de legisla╚Ťia aplicabil─â, inclusiv legisla╚Ťia fiscal─â ╚Öi contabil─â.

 

3.2┬áPentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor noastre

Ne dorim ├«n permanen╚Ť─â s─â v─â oferim cea mai bun─â experien╚Ť─â de cump─ârare online. Pentru aceasta, putem colecta ╚Öi utiliza anumite informa╚Ťii ├«n leg─âtur─â cu comportamentul dvs. de Cump─âr─âror, v─â putem invita s─â completa╚Ťi chestionare de satisfac╚Ťie subsecvent finaliz─ârii unei comenzi sau putem desf─â╚Öura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii ╚Öi cercet─âri de pia╚Ť─â.

Ne ├«ntemeiem aceste activit─â╚Ťi pe interesul nostru legitim de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi comerciale, av├ónd ├«ntotdeauna grij─â ca drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale s─â nu fie afectate.

 

3.3 Pentru marketing

Vrem s─â v─â ╚Ťinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care v─â intereseaz─â, cu campaniile noastre publicitare si cu promotiile. ├Än acest sens, v─â putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)┬á continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea ÔÇťCont/Cosul meuÔÇŁ sau sectiunea┬á ÔÇťCont/FavoriteÔÇŁ sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, ╚Öi putem afi╚Öa recomand─âri personalizate pe site-ul web ╚Öi ├«n aplica╚Ťia smartphone. Pentru a v─â pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cump─âr─âtor (de ex. produsele vizualizate/ad─âugate ├«n wishlist/achizi╚Ťionate) pentru a v─â crea un profil. Ne asigur─âm ├«ntotdeauna c─â aceste prelucr─âri se efectueaz─â cu respectarea drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor dvs. ╚Öi c─â deciziile luate ├«n baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. ╚Öi nu v─â┬á afecteaz─â similar ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â.

├Än cele mai multe cazuri, ne ├«ntemeiem comunic─ârile de marketing pe consim╚Ť─âm├óntul dvs. prealabil. V─â pute╚Ťi r─âzg├óndi ╚Öi retrage consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment, prin:

  • Accesarea link-ului de dezabonare afi╚Öat ├«n cadrul mesajelor pe care le primi╚Ťi de la noi; sau prin
  • Contactarea info@odelloshop.com

├Än anumite situa╚Ťii, ne putem baza activit─â╚Ťile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova ╚Öi dezvolta activitatea comercial─â. ├Än orice situa╚Ťie ├«n care folosim informa╚Ťii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grij─â ╚Öi lu─âm toate m─âsurile necesare pentru ca┬á drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale s─â nu fie afectate. Cu toate acestea, ne pute╚Ťi solicita oric├ónd, prin mijloacele descrise mai sus, s─â oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ├«n scop de marketing, urm├ónd s─â d─âm curs cererii dvs.

 

3.4 Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situa╚Ťii ├«n care vom folosi sau transmite informa╚Ťii pentru a ne proteja drepturile ╚Öi activitatea comercial─â. Acestea pot include:

  • ┬áM─âsuri de protec╚Ťie a site-ului web ╚Öi a utilizatorilor platformei odelloshop.com fa╚Ť─â de atacuri cibernetice:
  • ┬áM─âsuri de prevenire ╚Öi detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informa╚Ťii c─âtre autorit─â╚Ťile publice competente;
  • ┬áM─âsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul acestor tipuri de prelucr─âri este fie interesul nostru legitim de a ne ap─âra activitatea comercial─â, fie prevederi legale┬á cum ar fi obliga╚Ťia de a asigurasecuritatea bunurilor ╚Öi valorilor prev─âzut─â de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

 

Ca regul─â general─â, vom stoca datele dvs. cu caracter personal c├ót timp ave╚Ťi un cont ├«n platforma odelloshop.com. Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi oric├ónd ╚Ötergerea anumitor informa╚Ťii sau ├«nchiderea contului ╚Öi vom da curs acestor solicit─âri, sub rezerva p─âstr─ârii anumitor informa╚Ťii inclusiv ulterior ├«nchiderii contului, ├«n situa╚Ťiile ├«n care legisla╚Ťia aplicabil─â sau interesele noastre legitime o impun.

 

  1. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

 

Dup─â caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urm─âtoarelor categorii de destinatari:

  • ┬ácompaniilor affiliate Odelloshop.com;
  • ┬ápartenerilor Odelloshop.com;
  • ┬áfurnizorilor de servicii de curierat;
  • ┬áfurnizorilor de servicii de plat─â;
  • ┬áfurnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • ┬áfurnizorilor de servicii de cercetare de pia╚Ť─â;
  • ┬áfurnizorilor de servicii IT;
  • ┬áaltor societ─â╚Ťi cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe pia╚Ť─â a bunurilor si serviciilor noastre.

 

  1. Cum protej─âm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

 

Ne angaj─âm s─â asigur─âm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate. ├Än ciuda m─âsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, v─â atragem aten┼úia c─â transmiterea informa┼úiilor prin Internet, ├«n general, sau prin intermediul altor re┼úele publice, nu este complet sigur─â, exist├ónd riscul ca datele s─â fie v─âzute ┼či utilizate de c─âtre ter┼úe p─âr┼úi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilit─â╚Ťi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

  1. Ce drepturi ave╚Ťi

 

Ai urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile prevazute de lege:

  • ┬áDreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine pe care le detinem;
  • Dreptul la corectarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal;
  • Dreptul de a iti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant.Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia;
  • Dreptul la stergerea datelor tale cu caracter personal, in situatiile in care ti-ai retras consimtamantul, cand prelucrarea nu mai este necesara sau cand prelucrarea respectiva este contrara legii;
  • ┬á┬á Dreptul la portabilitatea datelorce iti permite sa transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine catre o entitate indicata de tine.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa iti exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa  contactezi responsabilul desemnat, la adresa de e-mail: info@ Odelloshop.com

 

Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

In cazul in care vei considera ca nu am reusit sa iti solutionam toate cererile sau daca nu esti multumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Poti, de asemenea, sa apelezi la instantele de judecata.

 

  • ┬á Amendamente la Politica┬á

In cazul in care hotaram modificarea prezentei Politici, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi cu privire la datele tale cu caracter personal si pentru ca ai alocat o parte din timpul tau citirii notificarii noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Te rugam, nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebari legate de datele tale cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.